Víkendová nabídka

Víkendová nabídka 22.3. - 24.3.

Předkrm:

70g Husí jatýrka na cibulce a červeném víně, opečený toust       

Polévka:

0,33l Drůbeží consommé, domácí nudle, maso     

     

Hlavní chod:

1ks Konfitovaná husí čtvrtka, červené zelí, špekový knedlík

1ks Tortilla s krůtím masem, čerstvá zelenina, dresink

180g Vídeňský telecí řízek, lehký bramborový salát

120g Losos na grilu, tagliatelle, citronovo-koprová omáčka

200g Steak z pravé svíčkové, houbová omáčka, pečivo

Dezert:

2ks Bramborové lokše s tvarohem a povidly     

Vína doporučujeme:

0,1 l  Frankovka - suché, Šlechtitelská stanice Velké Pavlovice

0,1 l  Chardonnay - suché, vinařství Moravíno Valtice

0,1 l  Chateau Grand Jeann - sladké tiché víno, vinařská oblast Bordeaux, Francie